Bemutatkozás

Richter Margit

(mesterkozmetikus)

 

Richter Margit vagyok, a gimnáziumi érettségit követően 1992-ben szereztem kozmetikus végzettséget, majd több év tapasztalatszerzés után kozmetikus mestervizsgát tettem.

Az elmúlt több mint két évtizedben folyamatosan szakmai képzéseken vettem részt, bérelt üzletet vezettem és az Egyesült Államokban, valamint Olaszországban szereztem több éves tapasztalatot. Jelenleg saját üzletemet vezetem és a francia GUINOT exclusive kozmetikai termékeket gyártó és eljárásokat kidolgozó vállalat magyarországi oktatója vagyok.

2010 decemberében nyitottam meg saját üzletemet, ahol arra törekszem, hogy vendégeim színvonalas, minőségi szolgáltatásokat kapjanak elérhető áron.

Elérhetőségeim:

Tel.: +36 30 914 2326

Facebook: facebook.com/richterszepsegsz

E-mail: richter_margit@hotmail.com

 

Zwolenszky Mónika

(pedikűrös, manikűrös)

 

Több mint öt éve foglalkozom kéz és lábápolással. A magas színvonalú, alapos és precíz munkavégzés mindig elsődleges számomra.  Az a meggyőződésem, hogy a professzionális munkavégzéshez a szaktudáson túl nélkülözhetetlen a kiváló alapanyag használata és a vendégek egyéni igényeinek megismerése.

A kéz ás a láb szakszerű ápolása szerencsére egyre fontosabb az emberek számára, mivel az esztétikus megjelenésre, az egészség megőrzésére és így a jó közérzet fenntartására mind többen figyelnek.

A mindennapi megterhelés és a rohanás nyomot hagynak a testen és különösen a lábakon. Különböző bőrelváltozások, rendellenességek jelenhetnek meg a lábon, amelyek szakszerű kezelése, eltávolítása fontos az egészség és a jó közérzet megőrzése érdekében.

A kezek ápoltsága pedig ugyancsak  a jó közérzet és a magabiztos megjelenés fontos része, amelyhez a hagyományos manikűr, a japán manikűr, a lakkozás és a géllakkozás a legkiválóbban járul hozzá.

Elérhetőségeim:

Tel.: +36 30 545 9709

Facebook: facebook.com/richterszepsegsz

 

Varga Melitta

(kozmetikus, szempilla hosszabbító, szempilla stylist)

 

A műszempillahosszabbítás technikáját egy nagyon tehetséges oktatótól tanulhattam meg, aki egyenesen Sydney-ből hozta tudását.

A pillázás gyors fejlődésével lépést tartva mindig naprakészen várlak. Igyekszem elsajátítani a legújabb trendeket.

A legrugalmasabb, -könnyedebb, -természetesebb és rendezetten felhelyezett nercből és selyemből készült pillákkal találkozhatsz nálam, mindezt egy kíméletes leheletnyi ragasztóval biztosítva.

Fontos, hogy a pillázásra smink és amennyiben viselsz, kontaktlencse nélkül érkezz. Ez a felépített műszempillád lehető leghosszabb élettartamának elérése miatt lényeges (ami hetekben mérhető).

A pillázás befejeztével egy AJÁNDÉK szempilla fésűt kapsz tőlem az otthoni ápoláshoz, illetve egy fixáló zselével erősítem meg pilláidat, így akár MÁSFÉL HÓNAPON át is tarthat.

Elérhetőségeim:

Tel.: +36 20 48 96 683

Facebook: Varga Melitta - Kozmetikus & Szempilla Stylist

E-mail: melisszimo@gmail.com